Kanaliseringsworkshop

  • Du introduceres til kanaliseringsenergiens enkle måder og muligheder
  • Du lærer at blive bedre til at skelne imellem dine tanker, din sjæl og dine åndelige vejledere gennem oplevelsen af bl.a. forskellige engle og mesterenergier.
  • Du forstærker din egen intuitive kraft og dine forbindelser til dine åndelige vejledere og sjælsenergien, sådan at det lettere kan integreres i din hverdag.
  • Der vil være beskeder til hver enkelt, direkte fra denne Vise åndelige verden, om hvordan du bedst kan skabe og udvikle din kontakt.
  • Hvis du har spørgsmål, skal du være meget velkommen til at kontakte Ilse Johannesen på tlf.: 26840434.

Kanaliseringsworkshop

Workshop for alle - uanset forudsætninger!

Har du lyst at lukke endnu mere op for den åndelige verden og lære at kanalisere?

Dette er en workshop for dig, der gerne vil smage på og lære nogle eller flere af mulighederne i kanalisering.


Deltag i denne 2-dages intensive workshop ( næste gang 31.1+2.1 2020) , hvor vi, i en humoristisk og let ånd, finder vejen til at møde vores eget Højere Selv og vores Åndelige Vejleder.

Vi videregiver budskaber til os selv og andre fra Skytsengle, Ærkeengle, Mestre m.m.

Du får vejledning og hjælp HELE vejen, og alle kan få kontakt, være med og komme et skridt videre - uanset forudsætninger.

Workshoppen bliver fyldt med godt humør, jordbundenhed og foregår i trygge omgivelser.

Vi inspireres undervejs af vores åndelige dimension ift. det som den enkelte har brug for.

Pris kr. 2.250,- depositum kr. 1000,-  Underviser Ilse Johannesen.

Der er te/kaffe, frugt/lidt sødt. Du sørger selv for frokost/masser af frokoststeder

Tilmelding sker ved at kontakte Ilse Johannesen på mail@dengyldnesol.dk og ved indbetaling af depositum eller fuld kursuspris til Den Gyldne Sols konto; Danske Bank,reg. 4845 kontonr. 4530 017605 (husk at angive navn) el MobilePay 38723 Da der er begrænset plads på kurset, anbefaler vi, at du melder dig til i god tid.

Næste workshop afholdes online 29+30.5 (fre 16-19 + lør 10-15)
dernæst næste fysiske fremmøde workshop er i København fredag og lørdag d. 17.8+18.8 2020 fre kl. 16-20.30 - lør 10-16.30. Velkommen - alle kan være med!

SE underviser Ilse Johannesen introducere KANALISERING

Nogle udtalelser fra tidligere kursister på lignende workshops:

"Tak for en spændende og givende workshop. Også på denne workshop fik vi fine redskaber, vi kan arbejde videre med og selve dagen gav for mig ny indsigt i de muligheder vi har i os selv. - meget dynamisk og inspirerende vejledning. Tak"

"Workshops med sjælsenergi og åndelige hjælpere har virkelig været en øjenåbner for mig af den store slags. Jeg har fundet ud af at forbinde mig til en af mine meget kraftfulde åndelige hjælpere, og med hans hjælp får jeg lavet nogle yderst fantastiske fjernhealinger. Flere af mine venner har opfordret mig til at bruge mine nyfundne evner med et bredere sigte, og jeg er i øjeblikket ved at forberede opstart af egen klinik. Herudover føler jeg, at min egen spirituelle udvikling er blevet løftet til et væsentligt højere niveau, og jeg har i månederne efter de to workshops modtaget flere åndelige indsigter."

læs mange flere anbefalinger her