En husrenselse giver

Resultatet af en husrenselse kan være en fuldstændig forandring –  man sover bedre,   føler sig lettere luften virker renere og der er ro, en dejlig atmosfære og overskud.                                                            

For en virksomhed ville det kunne ses med det samme i form af et bedre arbejdsmiljø og en større kundetilgang.

Husrenselse - både på stedet og som fjernrenselse 

Renselse af private boliger, firmaers ejendomme eller forretninger/lagre.

En husrenselse er virkelig at få forandret energien på stedet!

Det kan være noget, som har generet i årevis eller kortvarigt, og som kan fjernes og balanceres.

En husrens kan også være som at få gjort hovedrent på et energimæssigt plan. Alle aftryk fjernes og neutraliseres, og ny ønsket energi og atmosfære skabes i stedet.

Det kan være en god idé med en husrens, når du skal flytte ind i en ny bolig, eller når du skal sælge dit hus/lejlighed.

Hvordan foregår en husrenselse

En husrenselse varer ca. 1 1/4 time. I få tilfælde kan det være nødvendigt med en ekstra op følgende renselse efter ca. 2-3 uger. Dette aftales efter behov.

  • Husrenselse kr. 1800,- i HT-området + tillæg for kørselstid (50kr - 300 kr afhængig af afstand ). Ved husrenselse udenfor HT-området aftales pris for ekstra kørselstid.
  • Fjernrenselse af din bolig kr. 1100,- (Du modtager et udførligt referat af renselsen som lydfil pr. mail)

Husrenselse og/eller sjæleforløsning udføres enkelvis eller samlet af Ilse Johannesen og/eller Johanna Ulrikka Shanti Åberg.

Har du spørgsmål, så kontakt Ilse Johannesen på 26 84 04 34

"Jeg selv har endelig slået rødder i huset, og jeg elsker at være her. Og har især fundet den ro og hvile som var så tiltrængt. I entreen hænger nu ordene ” Ankommet, velkommen, modtaget” – for det er sådan det føles. Tak! Bliv endelig ved med at gøre det I gør så godt ;-)"

 - Udtalelse fra efter husrenselse