En Healing med Mestre og Engle giver dig:

Mulighed for at blive løftet, healet, renset og ført direkte til Dit eget Højeste Lys, sådan at fuldstændg harmoni skabes og opnås. Du kan tage på rejser - regressions- og progressions rejser, du kan få hentet tabt energi tilbage, indhente viden og Lys. Du kan få transformeret og løftet hele dig og din eksistens som menneske her på jorden.

Healing med Mestre, Engle og OmniLyset

Healing med mestre og engle er en healingsform, der skaber kontakt mellem dig som modtager og den højeste guddommelige kilde, uden at den går igennem en menneskekrop (healeren). Dette gør det meget mere effektivt, da et menneskes krop er tung og lavfrekvent i forhold til den guddommelige energi, der strømmer dig i møde fra dine hjælpere og Universets Store åndelige Vejledere.

Vi som healere fungerer blot som katalysator, og vi forstærker din intention om healing og renselse til dit allerhøjeste bedste.

Du får ved en Healing med Mestre og Engle

Healing med mestre og engle er en meget fantastisk metode, der kan hjælpe dig med at blive hel.

Den kan forløse og slippe alt fra gammel karma, tunghed, sorg, vrede, lammelse, negative eller forældede overbevisninger m.m. den kan hjælpe dig med at slippe lige det, som du har brug for og også manifesterer det, du ønsker at skabe i dit liv fremadrettet.

Du får kanaliseret og inspireret viden til processen gennem hele healingen.

Vi arbejder tæt sammen med de stærke opstegne Mestre, Ærkeenglene, hele Englehierarkiet, Omnilyset, Lysvæsener og Kraftdyr.

Samtidig gør vi hyppigt brug af den stærke Violette Flamme med Den Hvide Lue i den Violette.

Behandlere:

Johanna Ulrikka Shanti Åberg 1100,-

Ilse Johannesen 1200,-

( 1/2 times eller 5 dages opfølgende healingsforløb 750,-)

"Johanna Ulrikka er fyldt med latter, varme og visdom, hun er også en meget stærk healer. Jeg har gået hos hende i fire år, og for det meste får jeg healing med kanaliserede beskeder. Det giver mig et helt nyt syn på mine aktuelle udfordringer og det er skønt at møde sin åndelige familie. Jeg har anbefalet Ulrika til mange efterhånden, fordi healingen er så kraftig og man er i fuldkommen trygge hænder."

- Udtalelse efter Healing

"Ilse & Ulrika, mine brobizz's direkte ind i himmerige. Himmerige som værende det sted i mig, hvor jeg genkender og re-connectes mit væsens ophav. Jeres kanaliseringer udtrykker og fuldender mine egne sansninger og medskaber at jeg kan se langt ind i 'sandheden'. Når I healer, er det som at blive koblet til en navlestreng for fred og liv. Ahhhhh.. Og tak for at I vælger at være her, i det udtryk og virke. I kærlig erklæring,"

 - Udtalelse efter Healing