Profetiernes Rejse 

Patmos – Grækenlands Jerusalem – den smukkeste blide Ø!

Træd med os ind i himlen på denne fantastiske hellige ø, hvor profetierne hænger i luften og stjernebroerne blinker!

patmosmeditation fra Ilse iphone 1064 patmosvand

”Det er noget af det bedste, jeg har oplevet.

Jeg er vild med jeres måde at formidle kontakt til vores åndelige hjælpere på.”

                                                                                        – Udtalelse fra rejsedeltager

Denne tur er sprængfyldt med kraftfulde kanaliseringer, profetier og høj energi hele ugen.

Kom med til denne gyldne fantastiske ø! På denne rejse får du masser af stærke oplevelser og indsigter, alt fra høje guddommelige energier og spirituelle ”quests”, til stærke personlige kanaliseringer til dig hver dag.

Patmos er øen hvor apostlen Johannes kanaliserede ”Johannes Åbenbaringen”, og er i dag en hellig ø med en høj og mild energi, og en fantastisk natur. Her hænger profetierne nærmest i luften.

Hver dag vil vi videreformidle kærlige og opløftende kanaliserede budskaber til hele gruppen. Vi laver meditationsrejser og åbner os for den guddommelige og kærlige indstrømning der er tilgængelig for os alle.  Forbinder os med de høje stjerne og himmelenergier, og  vi hilser vores “nye liv” velkommen ved solopgang – alt i alt en meget spirituel og uforglemmelig rejse.

 ” Variationen i vores fælles aktiviteter spændte vidt, lige fra at sidde på en bro og dingle med fødderne i vandet samtidig med at stige ombord på et rumskib – til svedige vandringer på små bjergstier med den vildeste udsigt. Spændvidden mellem alvor og sjov var fantastisk.”                                 – udtalelse fra rejsedeltager

” Efter hjemkomsten har det bevirket en stor intensivering af mit åndelige arbejde, fordi jeg har fået nogle redskaber til at holde fokus, uden at det bliver for tungt, jeg mediterer med en helt anden lethed og sågar nydelse! Tak for en helt fantastisk rejse, det er stort, det I gør!”                          – udtalelse fra rejsedeltager

 

  • Hver eneste dag er der stærke personlige kanaliserede beskeder til dig fra Mestre og Engle.
  • Fantastisk boost af helligt lys – Vi lader den gyldne visdom der ligger skjult i klipperne omfavne os.
  • Vi tager hen til grotten hvor Johannes kanaliserede ” Johannes Åbenbaringen” og mærker hans kærlige energi som stadig er meget nærværende og tydelig.
  • Vi besøger profeten Elias kirke på toppen af det højeste bjerg, hvor udsigten er storslået og energien er høj og klar.
  • Vi vandrer ad små gedestier til en fantastisk bugt og sandstrand med høj og urørt energi. Med syngeskåle og energimeditation rejser vi højt og modtager vores egen energimandala.
  • Vi besøger øen stolthed – det gamle munkekloster, deres hellige lille kirke med søjler fra det ca. 2400 år gamle Diana/Artemis tempel, samt det fine klostermuseum.
  • Apostlen Johannes vil lave en hellig indvielse til dig, en “dåb” som tegnet på dit nye liv i højere bevidsthed. Ligesom han døbte mennesker der, den gang for næsten 2000 år siden.
  • Vi kontakter den klareste vibration fra stjernebroen der svæver over Patmos, og lader os inspirere af Ny Tids energi!
  • Vi besøger at lille fint Nonnekloster med et stærk Maria portræt. Maria på maleriet har fået “et ekstra øje” efter at have skabt / og fortsat skaber flere mirakler ved bøn.

 

patmosstrand  patmosjohannes  patmoshimmel

På hvert et sted vi er, lader vi de høje energier inspirere os i meditationer, meditationsrejser, kanaliseringer og hellige ”Quests”. Det hele krydret med alvor og leg, humor og lethed.

Hele ugen oplever vi selvfølgelig også den herlige græske stemning, vi spiser fantastisk mad, lader den strålende sol oplyse os, træder ind i vores hjerter og åbner os for det guddommelige lys.

Der vil også være mulighed for at være lidt på egen hånd og nyde de smukke strande, de forskellige tavernerne og cafeer, og de små kirker der er allevegne.

”..Jeg er fyldt med taknemmelighed og ydmyghed over alt det smukke, jeg har oplevet på en tur, som var både en stærk ydre samt indre rejse, hvor energierne blev løftet til nye højder.      –udtalelse fra rejsedeltager

”Nogle højdepunkter for mig var også:  Quest i Hora, Elias kirken, vores meditationer og samtaler både på jeres terrasse og på diverse stenbænke, den fysiske skønhed på øen og Dåben som afslutning.”   udtalelse fra rejsedeltager

”Hotel Hellinis var fint med gode lyse værelser, altan med smuk udsigt til vand og palmer, en del larm fra knallerter om dagen, men med lukket dør om natten var der stille. Stor venlighed og hjælpsomhed – og så var det super billigt.”                – udtalelse fra rejsedeltager

 

Selve programmet forløber over 7 dage fra den 29. august – 5. sept 2021 – begge dage inklusive (der kan flyves hjem den 5.9)

Når du tilmelder dig rejsen kan du blive tilføjet en lukket facebook gruppe ( vi mailer også ud, hvis du ikke er på fb), hvor I kan skrive til hinanden  hvis I ønsker en at dele værelse med en , flyve sammen osv.

Programmet afholdes af både Ilse Johannesen og Johanna Shanti Åberg, som begge vil repræsentere energien under hele forløbet. Hele ugens forløb koster 6.400,- inkl. fuldt program entré til kirker og museum, transport rundt på øen mm.

Early Bird 2022 – bestil og betal depositum 2500,- inden 1.11.22 og få 1000 kr rabat !  Gælder de første 3 tilmeldinger!

Der er begrænset antal pladser på hvert års rejse,  så vent ikke for længe 🙂

Tilmelding til Den Gyldne Sol sker til mail@dengyldnesol.dk el 26840434 samt depositum kr. 2500,- som indbetales på reg.nr. 4845 konto 4530017605 (husk navn) eller MobilePay 38723-

Restbeløbet 3900,- betales senest 6 uger før afrejse (eller afdrag i rater á fx 650.-  op til afrejse).

Det lidt mere praktiske:

Du bestiller og betaler selv fly, hotel, mad og drikkelse, transport til/fra lufthavnen, forsikringer mm.

Vi vil gerne være behjælpelige med at booke fly og hotel osv., hvis der er brug for det. Så tøv endelig ikke med at kontakte os, så finder vi ud af det.

Indkvartering: Vi anbefaler Hotel Hellinis ( ca.30 €/ kr. 225,- nat for enkelt rum – 35 €/nat for et dobbeltrum). Kursister har i alle år været meget glade for at bo her –  det er lidt væk fra byen og ca. 500 m til en fin lille sand strand. Men ellers kan du bo hvor du vil, der er mange andre gode steder  (se evt. booking.com og søg Patmos)– vi mødes altid centralt i hovedbyen Skala på Patmos. Det er nemt at gå, køre rundt på knallert eller sågar køre i taxa.

Transport:

Du kan fx flyve til Samos og tage færgen direkte til Patmos.

København – Samos (direkte) med Tui.dk/Tui.se

Udrejse 29/8 – Hjemrejse 5/9

Set på tui.se / tui.dk  ( sept 21) prisen forventes at lande omkring ml. 1700,-2500,- kr

 På vej hjem tager man færgen fra Patmos fredag el lørdag og er i Pythagorion . Der skal du så have en overnatning I Pythagorion (samos) før flyrejse hjem om søndagen( mange har tidligere overnattet på Hotel Dolphin – tæt på havnen i Pythagorion). Vi kan være behjælpelig  med bookning af hoteller mm

Dvs man kan få fly 1825,- + hotel fx 7 nætter  a ca 225.-265,- /pr nat – =3375,-  ( priseksempel sept 2021)

Afbestillingsbetingelser:

Ved evt afmelding indtil 6 uger før programstart tilbagebetales hele kursusbetaling minus depositum. Ved afmelding mindre end 6 uger før programstart refunderes 50 % af kursusbetaling  og ved afmelding mindre end 2 uger før programstart refunderes 0% af kursusbeløbet.

Vi står kun for selve ugens program. Transport, al forsikring og indkvartering mm. køber du selv separat og du er således IKKE omfattet af Rejsegarantifondens dækning.

Kontakt os evt for mere info, og om hvad de andre i gruppen har valgt og besluttet. Vi har også en fælles lukket facebook gruppe hvor vi deler info mm med hinanden.

 – Du er hjertelig velkommen til at ringe og høre nærmere på tlf. 26840434/22788698 eller skriv en mail til mail@dengyldnesol.dk

Vi glæder os til at dele denne fantastiske energi med dig, da det er et sted vi selv har besøgt igen og igen i de sidste 18 år.  Vi er sikre på at du bliver ligeså berørt og løftet af energien som vi er blevet.

Ilse Johannesen og Johanna Shanti Åberg

Næste rejse: Vi rejser til Patmos igen sept 2022.

Læs evt også om rejsen til Maria-energierne og de smukke bjerge i Pyrenæerne i Frankrig her