På uddannelsen kommer du til at kunne mestre flg:

 • Direkte dialog og nærvær med Dit Højere selv og dennes inspiration til dig
 • Helt bevidst kontakt til dine Åndelige vejledere og Mestre
 • Mestre redskabet clairvoyance professionelt
 • Mestre redskabet Kanalisering  ( telepati med højere verdener) til dig selv og andre
 • Stærk og meget effektiv Healing direkte fra engle og Mestre
 • Stærk kontakt og healing med enten forløsning eller genopladning med OmniLyset
 • Ny tids Omni rejser - regresseion og fremadretttet- hvor vi både rejser imellem dimensionerne og også frem og tilbage i tiden -

SoulRelease er den nye uddannelse under

Den Gyldne Sol


Denne uddannelse er et af tidens Stærkeste og mest effektive metoder - noget helt exceptionelt – Her får du alt hvad der skal til for at sætte Sjælen helt fri i mennesket og leve det fuldendte autentiske liv
dens sammensætning af Soul terapeutiske redskaber og bevidste samspil med den åndelige verden giver fantastiske resultater
.

Denne nye uddannelse rummer ALT hvad du har brug for i den NY Tid.

Har du allerede en Clarivoyance uddannelse eller Kanaliseringsuddannelse kan du går videre til de øvrige moduler/uddannelser med det samme.Nogle gange kræves en let opgradering , da ikke alle uddannelser har samme standard

Fælles for alle modulerne er at du ikke selv skal skabe resultaterne, men at du bevidst lader dig lede af de Højere Energier.
Dette gør du gør igennem kendskab til dig selv og de højere bevidsthedsenergier, samt professionel forvaltning af dine evner.

Det sker gennem forskellige former for kommunikation og øvelse i Den Ny tids energi og bevidsthed, men også gennem at du bevidst vejledes i hvordan du bruger det enkelte redskab / dine evner bedst.

Alt skræddersys som altid i Den Gyldne Sol - til PRÆCIS DIT BEHOV og dine muligheder - og derfor tilrettelægges undervisningen altid løbende og i samråd med energien og det som du har behov for.

Uddannelsen kommer kommer til at indeholde 5 forskellige hovedelementer - og som du i vis udstrækning FRIT kan vælge og prioritere imellem :

 • Kanalisering af Mestre og Engle
 • SoulRelease kernemodellen
 • Clairvoyante redskaber
 • Ny Tids regression
 • Ny Tids Healing og energi admnistration
 • Ny Tids Strukturopgradering-fremadretttet progressiv healing
 • Kalibrering med OmniLyset
 • Ny Tids psykologi og Essentielle Samtale

Har du allerede en godkendt uddannelse indenfor enten clairvoyance eller kanalisering, behøver du ikke tage disse igen - dog kan der kræves visse opgradering da ikke alle uddannelser har samme standard. Uddannelsen findes ikke tilsvarende i Danmark. 

Der er forskellige moduler som alle er flettet ind i og relateret til hianden. Det anbefales at tage uddannelsen som et samlet forløb. Ellers tager vi en samtale om hvad du skulle have behov og ønske for ift øvrigt.


Soul Release uddannelsen består af flg moduler (1 modul er 2 undervisningsdage):

Du kan også vælge blot at tage nogle af deluddannelserne- og evt. få eksamination på disse.

For at få titlen Soul Release behandler skal du have samtlige moduler/uddannelser. Selve uddannelsen certificeres/eksamineres slutteligt med censor og evaluering. 

 Uddannelsen kræver ingen forudsætninger og som nævnt kan du sammensætte de fleste uddannelser og moduler frit .

Vigtigt er det at du har LYST - og at du føler dig i rimelig balance med dig selv -  ring og vi tager en snak om det hele og mulighederne for dig.

Uddannelserne startes løbende op.
Få tilsendt datoer i alt 12 moduler ( a 2 dage)
Næste hold starter 23+24 aug. Pris pr modul kr 2250,- i alt 27.000 - Kontant rabat 2000,- ( 25000,-) eller afdrag 12x 2250,- eller 20 x 1350,- eller 30 x 900,- . Skal aftales på forhånd - så er alt muligt 🙂

Henvendelse til Uddannelsesleder Ilse Johannesen for at høre nærmere og få mere information

Tlf 26 84 04 34  ilse@dengyldnesol.dk