En Personlig meditations-CD giver:

  • en stærk og indlevende meditationsrejse, der møder dig lige der, hvor du er
  • særdeles brugbare budskaber og energier, der centrerer dig fuldstændigt
  • en kortlægning af mulige løsninger/veje på eventuelle problematikker
  • dig mulighed for at møde dine åndelige vejledere undervejs
  • vejledning og energetisk styrke, der åbner din vej frem

Personlig meditations og Energi Rejse

Din personlige meditations og EnergiRejse skræddersys fuldstændig til dig, dér hvor du er i din udvikling og dit liv.

Mestre og engle kommer med budskaber, og rejsen er designet, så du modtager forskellige inspirationer undervejs, som opleves forskelligt for hver gang, du rejser.

Du får masser af fantastisk, fremadrettet inspiration og afslappende og healende energi.

Kanaliseret og inspireret gennem Ilse Johannesen

20 min tilsendt som lydfil eller på cd  475,-

30 min tilsendt som lydfil eller på cd 700,-

De første 7-10 min indeholder afstressning, renselse, slippe gammel energi både mentalt og følelsesmæssigt, og at blive fyldt op igen samt mødt og løftet af de højeste energier (lydspor for sig selv, som du kan høre uafhængigt af selve den personlige inspirationsrejse)
De fleste oplever at meditationen, healingen og budskaberne fra ens åndelige vejledere følges ad parallelt med ens udviklingsproces. Derfor er der flere og flere der oplever at det er gavnligt at supplere med ny rejse fx hvert 6-9 mdr.. Et utroligt støttende værkstøj til din udvkíklingsproces, afstressning eller spirituelle udvidelse)

"Kære Ilse

Jeg har flere gange fået indtalt en personlig meditationsrejse af Ilse og jeg sidder her og tænker på den store glæde og inspiration jeg får, hver gang jeg hører min meditations cd.

Hvordan kan det bedst komme til udtryk, hvor stor en gave jeg føler det er, at lytte til din meget behagelige og rolige stemme, som tager mig med ud på en fantastisk og meget vedkommende rejse. 

Hvis jeg kun måtte købe en ting til min personlige udvikling, så ville det være en personligmeditations cd fra dig, ingen tvivl om det.

Hvis jeg havde mange penge ville jeg helt sikkert give alle jeg kender, en personlig meditations cd, fordi jeg selv har så meget glæde af mine personlige meditations cd´er. 

Så tak.. kære Ilse, for mange dejlige og vidunderlige timer i meditationens kærlige favn…"

- Modtager af personlig skræddersyet meditationscd