Du kan i løbet af en forløsende sjælsrejse få:

  • hentet dig selv fuldstændig hjem
  • åbnet for fremtidens energi og potentiale
  • frigjort oprindelig energi og styrke
  • opløst traumatiske oplevelser
  • neutraliseret karmiske forbindelser

Ny tids forløsende sjælsrejser - her SoulRelease

Du får fuldstændig neutraliseret og energiudlignet karmiske temaer, aftaler, relationer mm. Vi tager udgangspunkt i hvad Spirit / din sjælsenergi lægger op til er klart/ det vigtigste for dig  -, men du kan også have et tema  / en relation eller andet du gerne vil have at vi energiudligner på.  De første 2-4 soulrelases er ofte af mere grundlæggende eksistentiel karakter  ( men man behøver ikke bestille tage mere end en - det mærker man selv efter) og har derfor stor dominoeffekt ud i dit liv.  Derefter kan det mere specifikt hjørne af livet .-)).

Al energiudligning er 100 % og holder. Det er ny tids energi - vi arbejder kun fra sjælsniveau og opefter, og her har vi tilladelse til at slippe al den gamle karma, som ikke længere tjener os og ikke mere har formål . Rigtig meget er ikke mere relevant efter vi er trådt endnu mere ind i Ny tid og højere domensioner og vores formål derfor også er anderledes, ligesom vi er løftet over de gamle aftaler. Desværre går rigtig mange rundt med disse gamle "åg" som påvirker os forfærdelig meget hver dag. Vi har fra højeste energi fået et fantastisk redskab - en model - SoulRelease - til netop fuldstændig at udligne energien . Det er helt fantastiske resultater som opstår og tit meget hurtigt mærkes der fuldstændig forandring . Det er flerdimentionelle scener deres styres, transformere og forløse og udligner fuldkommen. Kanaliseringen er et stort redskab hertil. Alting skabes og ender/er i stor fred.

Den højeste energi følges her og er den som er med til at gøre hele forskellen i både virkning og hvordan det holder. Der er sjældent eftervirkende reaktion, tværtimod føles friheden tit hurtigt efter og trænger igennem stoffet og i dit liv.

Behandler Ilse Johannesen kr.1200,-
Behandler Johanna Shanti
1000,-
En behandling kan variere ml. 30 min.- 60 min samme pris ved fremmøde eller over afstand