Hvad giver en Massage

  • En massage giver dig fuldstændig afslapning, afspænding og velvære.
  • Du får en dybere forståelse for, hvorfor din krop reagerer som den gør.
  • Forskellige problematikker bliver forløst og forsvinder som f.eks spændingshovedpine, falsk ischias, musearm, ondt i ryggen m.m.
  • Dit stressniveau og alarmberedskab i krop og sind bliver væsentligt lavere.

1 times klassisk massage

Den klassiske massage er en skøn muskulær massage, der giver både dybdeafspænding og velvære. Der bliver arbejdet dybt i specifikke områder af kroppen med  blandt andet triggerpunktsbehandling og andre supplerende massage teknikker.                                                                                                                                                                                              Det er både dejligt, afslappende og spændingerne frigøres i problemområderne. Det kan hjælpe på f.eks. spændinger i nakke og skuldre, ryg/lænd, hovedpine, musearm, falsk ischias og knæproblemer.

Pris: 650,- (½ time kr. 350,-)

1 ½ times klassisk helkropsmassage

Klassisk massage som helkropsmassage, hvor alle de større muskelgrupper masseres godt igennem, og vi tilrettelægger behandlingen, så den er skræddersyet til dig og det, du har brug for. Det er en helhedsoplevelse, hvor du går herfra med en følelse af velvære, og afspænding i hele kroppen.

Pris: kr. 950,-

2 timers klassisk massage

Dette er en helkropsmassage, hvor der gives mere plads til fordybelse af de enkelte områder. Den lange behandling giver ekstra tid til velvære og afslapning og også hoved, hænder og fødder får en ekstra lang tur.                                                                                                                                                                                                                                     2 timers nydelse og omsorg for din krop og sjæl. Du går herfra afslappet, med et smil på læben og en behagelig fornemmelse i hele kroppen.

Pris: kr. 1200,-

Behandler Johanna Ulrikka Shanti Åberg