En Klangmassage giver:

  • en fantastisk og dyb afslapning og centrering.
  • Klangskålenes overtoner går ind og påvirker vandet i dine celler, og laver struktur og orden i hele dit system.
  • Hele din krop og alle dine celler  "smiler" efter en klangmassage.
  • Stress, bekymringer og ubalancer bliver sluppet i løbet af behandlingen.

Prøv en fantastisk oplevelse, hvor du modtager massage på celleplan ved hjælp af smukke vellydene og healende tibetanske klangskåle.

Skålene placeres både direkte på kroppen og bruges ude i dit energifelt. Derved hjælper frekvenserne med til at bringe harmoni og balance i krop og sind, og samtidig understøtter de kroppens egne selvhelbredende kræfter.

Vibrationerne harmoniserer kroppens celler, strukturerer dem og gør, at energien flyder lettere igennem hele kroppen. Der kommer fri passage, og det hele bliver mere forbundet.

En klangmassage er som en rejse. Det er som at åbne døren til noget større, rummeligere og mere oprindeligt i både dig selv og udenfor dig. At modtage en klangmassage er som at gå ind i en anden verden og få lov at opleve sig selv, sin krop og det at være et med det hele som én organisme på en fantastisk og berigende måde.

  • En klangmassage varer ca. 1 time og koster 500,-
  • Klangmassage inklusive kanaliserede beskeder koster 750,-

Behandler Johanna Ulrikka Shanti Åberg

"Jeg har igennem længere tid modtaget Klangmassage hos Johanna Ulrikka og det kan varmt anbefales. Jeg har oplevet en fantastisk balance, centrering og en indre ro, når jeg har fået Klangmassage. Jeg er meget glad for at få beskeder fra mestre eller engle, så jeg beder ofte om den ”pakke” som indbefatter beskeder. De beskeder jeg har modtaget har været særdeles konkrete og meget brugbare. Jeg vil hermed give Johanna Ulrikka min allerbedste anbefalinger, hun er en utrolig dygtig behandler, et dejligt, positivt og givende menneske, så jeg er virkelig i de bedste hænder."