En Healingmassage giver dig:

  • fantastisk healing, hvor du giver slip og bliver fyldt op af guddommelig energi
  • dyb afslapning for både sind og krop
  • kanaliserede beskeder fra dine åndelige  vejledere og guider
  • integration af din sjælsenergi på et dybere plan

Healingsmassage med kanaliserede beskeder

Healingsmassage er en fantastisk kombination af kanaliserede beskeder, healing og massage.

Det er en optimal behandling af både psyke, sjæl og krop.

I løbet af behandlingen modtager du kanaliserede budskaber fra dine vejledere, engle og mestre. Det kan være om emner, du ønsker vejledning til, eller vi lader energien fortælle om det, du har brug for lige nu.

Du modtager healing fra den universelle kilde, og under hele behandlingen bliver du overstrømmet af en fantastisk rensende og healende energi samtidig med, at du modtager en dybt afslappende og behagelig massage.

Du når gennem denne kombination ind til nye rum i dig selv, og du giver slip på gammel ophobet energi, slipper karma, får råd og vejledning omkring aktuelle emner i dit liv, samt lader dig opfylde af den gyldne universelle kærlighedsstrøm helt ind i dine celler. Samtidig masseres din krop godt igennem, og du slipper hverdagens spændinger.

Du vil også mærke, at din egen indre visdom og sjælsenergi bliver aktiveret og mere tilgængelig og nærværende for dig i din hverdag og dit liv.

Healingsmassagen kan fås i tre varianter:

  •  1 time kr. 800,-
  • 1½ time kr. 1100,-
  • 2 timer kr. 1400,-

Behandler Johanna Ulrikka Shanti Åberg

"Jeg har flere gange været til healingmassage hos Johanna Ulrikka og det er altid en dejlig oplevelse. Hun er en meget dygtig massør, hun arbejder roligt og koncentreret, og hun gør det nemt, at slappe af og bare nyde massagen. Jeg vil hermed give Johanna Ulrikka mine bedste anbefalinger og jeg glæder mig allerede til næste gang jeg skal modtage healingmassage"

 - Udtalelse efter Healingsmassage