Den mest fantastiske energi i de franske Pyrenæer! Kom med i år 2022 ( 27.juni -3.juli)

 10387688_915392415218884_7759123247749317231_n 11659300_915392095218916_3566630801747278174_n

Ta’ på rejse i Maria’ernes åndelige fodspor i Sydfrankrig

” En overvældende stor oplevelse som har ændret mig for altid.”    

” At vandre i den meget smukke natur, og kombinere vandringen med meditation og kanaliseringer, var noget helt specielt. ”   –  udtalelser fra rejsedeltager

Fantastiske naturoplevelser i de majestætiske franske bjerge. Høj energi og klarhed igennem vores kanaliseringer, Ny Healing og visdom.

Dette er rammerne for denne meget nærværende og spirituelle rejse til Maria energien i Lourdes og Maria Magdalenes lysende høje bevidsthed i bjergene.

Du vil hver dag modtage personlige kanaliserede budskaber, og der vil være masser af Ny Tids guidede meditationsrejser, renselser og indvielser hele vejen igennem. Alt foregår ude under åben himmel, både i Lourdes og på de smukke vandringer i bjergene i Pyrenæerne.

Vi besøger Marias Kilde, de hellige åbenbaringssteder i Lourdes, steder hvor Kristusenergien er stærk, og vi vandrer i en fuldkomment fantastisk og storslået natur til andre hellige kraftsteder.  Vi går helt op til foden af Europas længste vandfald og lader os overstrømme,  – alt imens vi forbinder os med den højeste energi.

Det vandfald skaber også den flod, der løber igennem Lourdes by

Der er en MEGET levende og nærværende feminin indstrømning i hele området – og så kom og lad dig omfavne og oplyse af den. Både Moder Maria og Maria Magdalene vil være stærkt tilstede.

 11231316_698876473573240_338778669852266412_n

 

Nedenstående vil flettes ind i hele ugens program:

  • Mange fantastiske meditationsrejser med meget nærværende og bevægende energi.
  • Stærke kanaliseringer fra især Maria’erne samt Mestre direkte til alle i gruppen.
  • Intensiv  ny Tids transformerende healing.
  • Renselse og overleveringer direkte fra energien.
  • Personlige budskaber og kanaliseret inspiration til dig hver eneste dag, og som vil følge dig som en rød tråd igennem hele ugen.

Alle vandreture er mulige for almindeligt gående – bemærk dog at der er ujævnt terræn flere steder, samt lidt stigninger i højde mm. ( på vandreturene udgør vandredelen typisk 2-4 timer og derudover med masser af pauser, meditationer, kanalisering, frokost mm  )

”Jeg synes I har været helt fantastiske som rejsefører på en helt uforglemmelig tur, som jeg er meget taknemmelig for at have været med på, af hjertet Et kæmpe TAK.”   –  udtalelse fra rejsedeltager

Ilse og Johanna forstår at gøre den spirituelle rejse til Lourdes til noget helt unikt. Deres rummelighed, naturlige og lattermilde tilgang ved formidling af kanaliseringer og energioverleveringer gør, at jeg blev opløftet og beriget med indsigt om den ny tids energi.  Den høje Maria-energi har jeg taget med mig hjem, og jeg frydes over, hvordan denne kærlige energi har en positiv indflydelse på min hverdag. –   udtalelse fra rejsedeltager

I løbet af ugen vil der også være mulighed for at bestille tid til separate personlige sessioner (healing, clairvoyance og kanalisering m mestre/engle,  SoulRelease mm) –  Dette bestilles og betales separat hos enten Ilse Johannesen eller Johanna Shanti Åberg. ( der er rabat på sessionerne i den uge)

Der er også mulighed for at være lidt på egen hånd  –  der er således afsat lidt “tid til fordøjelse” hvor man kan hygge sig i byen eller tage på tur på egen hånd. I det hele taget respekteres den frie vilje, hvis man kan mærke, at man skal noget specielt el. lign.

lourdeslacGaubeweb procession fotolourdes-maria-kilde_12

Selve programmet forløber over 7 dage fra den 27.juni – 3.juli 2020 – begge dage inklusive.

Når du tilmelder dig rejsen bliver du tilføjet en lukket facebook gruppe ( vi mailer også ud, hvis du ikke er på fb), hvor I kan skrive til hinanden,  hvis I ønsker en at dele værelse med en , flyve sammen , leje bil  osv.

Programmet afholdes af både Ilse Johannesen og Johanna Shanti Åberg, som begge vil repræsentere energien under hele forløbet. Hele ugens forløb koster 6.800,- inkl. fuldt program, transport til udflugtsstederne, entréer mm.

Der er begrænset antal pladser på hvert års rejse,  så vent ikke for længe 🙂

Det lidt mere praktiske:

Tilmelding til Den Gyldne Sol sker til mail@dengyldnesol.dk el. 26840434 samt depositum kr. 2500,- som indbetales på reg.nr. 4845 konto 4530017605 (husk navn) eller MobilePay 38723.

Restbeløbet på 4300,- betales senest 6 uger før afrejse ( restbeløbet kan evt deles op i  rater á 650,- pr mdr indtil til afrejse, ).

EARLY BIRD: Bestil og betal inden 1.11.21 som en af de 3 første og få kr. 1000,- i rabat! Gælder de 3 første tilmeldinger!

Afbestillingsbetingelser:

Ved evt. afmelding indtil 6 uger før programstart tilbagebetales hele kursusbetaling minus depositum. Ved afmelding mindre end 6 uger før programstart refunderes 50 % af kursusbetaling  og ved afmelding mindre end 2 uger før programstart refunderes 0% af kursusbeløbet.

Rejsegarantifondens skærperede krav samt mange forskellige individuelle ønsker, betyder at vi kun står selve ugens program. Transport og indkvartering mm. købes separat og rejsen er således IKKE omfattet af Rejsegarantifondens dækning, som sikrer mod konkurs ved køb af pakkerejser.

Fly og hotel

Du bestiller og betaler selv fly, hotel, mad og drikkelse, transport til/fra lufthavnen, forsikringer mm. ( vi kan være behjælpelige med at bestille fly og hotel )

Herunder lister vi  forslag til fly og hotel. Vi vil gerne være behjælpelige med at booke fly og hotel osv., hvis der er brug for det. Så tøv endelig ikke med at kontakte os, så finder vi ud af det.

Fly:

Man kan fx booke flyet  fra København eller Billund med afgang til Toulouse Blagnac lufthavn ( typisk ca kr 1500,- for returbillet pris pr sept 2021 ), og derfra enten lejer en bil eller tager toget til Lourdes. Ellers fly til Biarritz – eller evt Tarbes Lufthavn – tæt på Lourdes men ofte en del dyrere . Vi sender detaljeret information vedr. tog tider og togpriser mm, når du er tilmeldt rejsen.

Indkvartering:

Der findes rigtig mange hoteller i mange forskellige prisklasser. Den typiske pris er ml. 200-500 pr /nat. se booking.com

Vi mødes altid centralt i Lourdes by (  Den store P plads ved floden – de fleste hoteller er i gåstand derfra )

 

 

Dvs man kan få fly 1500,- + hotel fx 8 nætter  a ca 200.- =3100,-  ( priseks sept 2021)

dvs i alt 9900,- inkl program

-udtalelser fra tidligere rejsedeltagere:

”Det har været en af de bedste ture jeg nogensinde har været på/oplevet. I har været nogle fantastiske ”Ledere” og meget empatiske. Det har været så dejligt med de daglige kanaliseringer, både generelle og individuelle, samt naturligvis de forskellige meditationer som I også havde sørget for.”

”Jeg oplever, at I som guider og formidlere er dybt engagerede og omsorgsfulde uden at være omklamrende. I supplerer godt med hver jeres energi og særpræg, så I tilsammen dækker meget bredt.  Jeg er kommet hjem med et meget stort udbytte – en følelse af at have fået renset SÅ meget gammel bagage ud og erstattet det med den mest kærlige og rolige energi, så sjælen føler sig meget mere hjemme. Oveni har jeg fået masser af nye erkendelser og forståelser, nye redskaber og en direkte hotline til Maria-energien, som er helt enestående.”

”Fantastisk smuk rejse, på det indre som ydre plan. Uforglemmelige oplevelser fyldt med universel kærlighedsenergi. Tak for alle de smukke oplevelser!”

”Det har været det perfekte bidrag til min personlige udvikling. Det jeg havde brug for her og nu. Der var et fuldstændigt synkront samarbejde mellem de ydre og indre planer. Vores vandringer og ydre opgaver blev hele tiden spejlet i de bevægelser, der foregik indeni.”

”Jeg har netop siddet og læste en beskrivelse af de ting, som ville indgå på rejsen, og jeg må sige, jeg har fået fuld valuta for pengene

– udtalelser fra rejsedeltagere

Du er velkommen, hvis du har yderligere spørgsmål, ring til enten Ilse (26840434) eller Johanna (22788698).

Glæd dig – det gør vi!

 

Mange kærlige hilsner fra os

Ilse, Johanna – og Maria’erne

♥♥♥

Næste rejse: Vi rejser til Lourdes igen primo juli 2023.