10387688_915392415218884_7759123247749317231_n 11659300_915392095218916_3566630801747278174_n lourdesgarvanieweb

 

” En overvældende stor oplevelse som har ændret mig for altid.”     –  udtalelser fra rejsedeltager

” At vandre i den meget smukke natur, og kombinere vandringen med meditation og kanaliseringer, var noget helt specielt. ”  

 

Fantastiske naturoplevelser i de majestætiske bjerge kombineret med kanalisering af høj energi og klarhed.

Dette er rammerne for denne meget nærværende og spirituelle rejse til Maria-energien i Lourdes.

Du vil hver dag modtage personlige kanaliserede budskaber, og der vil være masser af Ny Tids guidede meditationsrejser, renselsesceremonier og indvielser hele vejen igennem. Alt foregår ude under åben himmel, både i Lourdes og på de smukke vandringer i bjergene.

Vi besøger Marias Kilde, de hellige åbenbaringssteder i Lourdes, steder hvor Kristusenergien er stærk, og vi vandrer i en fuldkomment fantastisk og storslået natur.  Blandt andet går vi helt op til Europas længste vandfald, som også er den flod der løber igennem Lourdes by – alt imens vi forbinder os med den højeste energi.

Der er en MEGET levende og nærværende Maria-energi i Lourdes – og så kom og lad dig omfavne af den.

 11231316_698876473573240_338778669852266412_n lourdesmariakide lourdesmariaweb

Nedenstående vil flettes ind i hele ugens program:

 • Mange fantastiske meditationsrejser med meget nærværende og bevægende energi.
 • Stærke kanaliseringer fra Mestrene direkte til alle i gruppen.
 • Intensiv transformerende healing.
 • Renselse og overleveringer direkte fra Maria – og Kristusenergien samt ”Maria-kilden”
 • Personlige budskaber og kanaliseret inspiration til dig hver eneste dag, og som vil følge dig som en rød tråd igennem hele ugen.

 

Nogle af de steder vi vil besøge er:

 • Marias helbredende kilde.
 • Grotteområdet hvor Moder Maria viste sig for Bernadette.
 • Den store Katedral, – og de mange små kirkerum.
 • Fantastiske aften-processioner med mange hundredevis af mennesker som synger “Ave Maria” og bærer levende lys.
 • Spirituel renselsestur – vi opløser – og lægger fortiden og lidelsesvejen fuldstændig bag os på ”Chemin des Croix.”

 

Desuden tager vi på følgende udflugtsture:

 • Spirituel Vandretur til Europas længste vandfald med guidede meditationer, kanalisering og “overflodsceremonier”.
 • Vi besøger en hyggelig lille bjerglandsby med lokalt torvemarked, samt en kirke med en meget smuk og bevægende Moder Maria nærvær- og energi.
 • Tur til et totalt magnifikt udsigtspunkt i bjergene (himlen på jorden) med meditation og Ny Tids Energi åbning.
 • Spirituel vandretur med gå -meditationer til en uberørt bjergsø, med kanalisering, sjælsindvielse og overlevering fra Moder Maria direkte til dig.

Alle vandreture er mulige for almindeligt gående – bemærk dog at der er lidt ujævnt terræn nogen steder, samt lidt stigninger i højde mm. ( på vandreturerne går vi typisk 4-6 timer og med masser af pauser, meditationer, kanalisering, frokost mm  )

 

”Jeg synes I har været helt fantastiske som rejsefører på en helt uforglemmelig tur, som jeg er meget taknemmelig for at have været med på, af hjertet Et kæmpe TAK.”   –  udtalelse fra rejsedeltager

Ilse og Johanna forstår at gøre den spirituelle rejse til Lourdes til noget helt unikt. Deres rummelighed, naturlige og lattermilde tilgang ved formidling af kanaliseringer og energioverleveringer gør, at jeg blev opløftet og beriget med indsigt om den ny tids energi.  Den høje Maria-energi har jeg taget med mig hjem, og jeg frydes over, hvordan denne kærlige energi har en positiv indflydelse på min hverdag. –   udtalelse fra rejsedeltager

 

I løbet af ugen vil der også være mulighed for at bestille tid til separate personlige sessioner (healing, clairvoyance og kanalisering m mestre/engle,  SoulRelease mm) –  Dette bestilles og betales separat hos enten Ilse Johannesen eller Johanna Shanti Åberg. ( der er rabat på sessionerne i den uge)

Der er også mulighed for at være lidt på egen hånd – især de dage vi er i Lourdes –  der er således afsat lidt “tid til fordøjelse” hvor man kan hygge sig i byen eller tage på tur på egen hånd. I det hele taget respekteres den frie vilje, hvis man kan mærke at man skal noget specielt el lign.

lourdeslacGaubeweb procession fotolourdes-maria-kilde_12

Selve programmet forløber over 7 dage fra den 26.juni – 2.juli 2017 – begge dage inklusive.

Når du tilmelder dig rejsen bliver du tilføjet en lukket facebook gruppe ( vi mailer også ud, hvis du ikke er på fb), hvor I kan skrive til hinanden  hvis I ønsker en at dele værelse med en , flyve sammen , leje bil  osv.

Programmet afholdes af både Ilse Johannesen og Johanna Shanti Åberg, som begge vil repræsentere energien under hele forløbet. Hele ugens forløb koster 6.800,- inkl. fuldt program , transport til udflugtsstederne, entréer mm.

Der er begrænset antal pladser på hvert års rejse,  så vent ikke for længe 🙂

Tilmelding til Den Gyldne Sol sker til mail@dengyldnesol.dk wl 26840434 samt depositum kr. 1900,- som indbetales på reg.nr. 4845 konto 4530017605 (husk navn) eller Mobil Pay 26840434.

Restbeløbet betales senest 6 uger før afrejse (ved aftale kan restbeløbet evt. deles op i fx 3 rater á 1633,- op til afrejse, eller efter anden aftale).

 

Det lidt mere praktiske:

Du bestiller og betaler selv fly, hotel, mad og drikkelse, transport til/fra lufthavnen, forsikringer mm.

Herunder lister vi flere forslag til fly og hoteller. Vi vil gerne være behjælpelige med at booke fly og hotel osv., hvis der er brug for det. Så tøv endelig ikke med at kontakte os, så finder vi ud af det.

 

Fly:

Vi anbefaler at man booker fly til Toulouse Blagnac lufthavn ( typisk ca kr 1500,- for returbillet), og derfra enten lejer en bil eller tager toget til Lourdes. Vi sender detaljeret information vedr. tog tider og priser mm når du er tilmeldt rejsen.

Søg på momondo.dk, jetcost.dk el lign.

 

Indkvartering:

Der findes rigtig mange hoteller i mange forskellige prisklasser. Den typiske pris er ml. 200-500 pr /nat.

Vi mødes altid centralt i Lourdes by ( de fleste hoteller er i gåstand derfra )

Et godt bud på hotel i Lourdes kunne være:

–  et hyggeligt enkeltværelse el delelejl. fra 165,- til 280,- pr. nat på appart hotel Saint Jean

–  eller et enkelt værelse til 186,- pr. nat på Hotel Saint Christophe.

–  eller på Residence les Jardins de Lourdes til kr. 269,- pr nat – hvor der også er sauna og swimmingpool.

Man kan selvfølgelig også leje studio eller lejlighed (evt dele), hvor man selv kan lave mad osv. Mulighederne er mange.

Søg f.eks. på: Tripadvisor.com, trivago.dk, airbnb.dk, booking.com, jetcost.com m fl.

 

Dvs man kan få fly 1500,- + hotel fx 8 nætter  a ca 200.- =3100,-  ( priseksempel jan 2017)

 

Du kan også læse MERE HER OM LOURDES

 

Andre udtalelser fra tidligere deltagere:

”Det har været en af de bedste ture jeg nogensinde har været på/oplevet. I har været nogle fantastiske ”Ledere” og meget empatiske. Det har været så dejligt med de daglige kanaliseringer, både generelle og individuelle, samt naturligvis de forskellige meditationer som I også havde sørget for.”

”Jeg oplever, at I som guider og formidlere er dybt engagerede og omsorgsfulde uden at være omklamrende. I supplerer godt med hver jeres energi og særpræg, så I tilsammen dækker meget bredt.  Jeg er kommet hjem med et meget stort udbytte – en følelse af at have fået renset SÅ meget gammel bagage ud og erstattet det med den mest kærlige og rolige energi, så sjælen føler sig meget mere hjemme. Oveni har jeg fået masser af nye erkendelser og forståelser, nye redskaber og en direkte hotline til Maria-energien, som er helt enestående.”

”Fantastisk smuk rejse, på det indre som ydre plan. Uforglemmelige oplevelser fyldt med universel kærlighedsenergi. Tak for alle de smukke oplevelser!”

”Det har været det perfekte bidrag til min personlige udvikling. Det jeg havde brug for her og nu. Der var et fuldstændigt synkront samarbejde mellem de ydre og indre planer. Vores vandringer og ydre opgaver blev hele tiden spejlet i de bevægelser, der foregik indeni.”

”Jeg har netop siddet og læste en beskrivelse af de ting, som ville indgå på rejsen, og jeg må sige, jeg har fået fuld valuta for pengene.

 

Afbestillingsbetingelser:

Ved evt afmelding indtil 6 uger før programstart tilbagebetales hele kursusbetaling minus depositum. Ved afmelding mindre end 6 uger før programstart refunderes 50 % af kursusbetaling  og ved afmelding mindre end 2 uger før programstart refunderes 0% af kursusbeløbet.


Rejsegarantifondens skærperede krav samt mange forskellige individuelle ønsker, betyder at vi kun står selve ugens program. Transport og indkvartering mm. købes separat og rejsen er således IKKE omfattet af Rejsegarantifondens dækning, som sikrer mod konkurs ved køb af pakkerejser. Når du køber flybillet, så husk evt. at tilkøbe konkursforsikring (ca. 20,00 kr. alt efter selskab).

 

Du er velkommen, hvis du har yderligere spørgsmål, ring til enten Ilse (26840434) eller Johanna (22788698).

Glæd dig – det gør vi!

 

Mange kærlige hilsner fra os

Ilse, Johanna – og Maria

♥♥♥