En rejse til Fred og Enkelthed -i Hjertets Frihed

Kom med til en fantastisk uge i Assisi og omegn! 

      

”I har en vidunderlig indføling og inderlighed i alle aktiviteter og jeg følte mig tryg i jeres ”hænder.”

                                                                                       – Udtalelse fra rejsedeltager

Den hellige Frans og St. Clara

Vi lader os hele ugen inspirere af energien og inderligheden fra både den Hellige Frans og St. Clara. Både fra deres liv på jorden, men ikke mindst den energi de i dag repræsenterer og står for.

ENKELTHED, HEALING, FRIHED, FRED og GLÆDE  er nogle af de nøgleord som vil følge os på denne rejse. Og som også vil komme helt tæt på dig. Vi vil stå for at faciltiere energien hele vejen igennem og overbringe indvielser, kanaliseringer og overleveringer fra denne stærke energi og energiportal til dig personligt fra både Frans og Clara.

Hver dag vil være fyldt med fantastisk energi og healing, og et meget meget stærkt Guddommeligt nærvær.

Frans minder os om at lytte til vores hjertes kalden efter Fred – Sandhed, og at turde leve vores liv kompromisløst/autentisk ud fra vores inderste ægthed.

I fred og glæde slap han selv alt, og gik ud i verden som den glade spillemand.

Clara inspirerer os til fuldkommen hengivenhed og overgivelse til det højeste i os selv og Guddommen, og at stilhed og meditation er vejen til indre fred og enhed. Vi besøger mange af deres hellige og stærke steder rundt omkring i Assisi, hvor energien stadig er meget nærværende og rørende.

Vi har lagt et spændende program for ugen – alt sammen i tæt kontakt med energierne fra Frans og St. Clara.

“Jeg er begyndt at høre de guide meditationer fra rejsen, som vi har fået tilsendt  – det er rigtig godt at have”. 
” Tak for en helt fantastisk rejse, det er stort, det I gør!”
 

– udtalelser fra rejsedeltager

 

  • Hver eneste dag er der stærke personlige kanaliserede energier til dig fra Mestre og Engle.
  • • Den charmende lille kirke, Santa Maria degli Angeli, som Gud bad Frans om at vedligeholde/genopbygge
  •  Vi tager til San Damiano hvor Clara stiftede sin nonneorden og vi besøger det krucifiks som talte til Frans og som fik ham til at skifte fuldstændig retning i livet.
  • Vi oplever Clarissernes fantastiske englelignende sang i Claras store Basilika i Assisi. Vi besøger klostret og deltager i gudstjenesten
  • Vi vandrer i den fine hellige skov oppe på bjerget hvor Frans og munkene ofte trak sig tilbage i bøn, og ser de grotter/huler de ofte mediterede og boede i gennem perioder.
  • Den store Basilika de San Francesco i 2 plan hvor St. Frans ligger begravet i den nederste, og med kendte fresker af blandt andet Giotto i den øverste.
  • Vi er omkring de steder hvor også Frans er født og døbt, vi inspireres af solsangen og den kirke hvor der holdes gudstjeneste for dyrene.
  • Vandring på bjerget Monte Subasio – i fællesskab med Frans under en vandremeditation – ”Celebrate Life”
  • Dagstur til bjerget og klosteret La Verna i Toscana, hvor Frans trak sig tilbage i lange perioder for meditation og bøn og hvor han modtog sit stigmata.(forbehold for ændringer i programmet)

På alle disse steder vil vi lade energien fra både Frans og Clara at skinne fuldstændig igennem og vi kontakter og faciliterer den højeste kilde muligt.

Flettet ind i ugens program vil vi have en dag fuldstændig dedikeret i Frans´ ånd og en dag i Claras ånd. Lad dette være en rejse ind i dig selv. En rejse, hvor du virkelig kommer i kontakt med din indre sandhed og fred som den du VIRKELIG er.  Vi glæder os rigtig meget til at have dig med.

“Mine forventninger blev i den grad opfyldt, I var så autentiske, Stor tak for det!”       –udtalelse fra rejsedeltager

Selve programmet forløber over 7 dage fra den 20. maj – 26.maj 2019 – begge dage inklusive.

Når du tilmelder dig rejsen kan du blive tilføjet en lukket facebook gruppe ( vi mailer også ud, hvis du ikke er på fb), hvor I kan skrive til hinanden  hvis I ønsker en at dele værelse med en , flyve sammen osv.  Programmet afholdes af både Ilse Johannesen og Johanna Shanti Åberg, som begge vil repræsentere energien under hele forløbet. Hele ugens forløb koster 6.400,- inkl. fuldt program entré til kirker og museum, transport rundt på øen mm.

Der er begrænset antal pladser på hvert års rejse,  så vent ikke for længe 🙂

Tilmelding til Den Gyldne Sol sker til mail@dengyldnesol.dk el 26840434 samt depositum kr. 2500,- som indbetales på reg.nr. 4845 konto 4530017605 (husk navn) eller Mobil Pay 38723. Restbeløbet 3900,- betales senest 6 uger før afrejse (ved aftale kan restbeløbet evt. deles op i fx 3 rater á 1300,- op til afrejse, eller efter anden aftale).

Det lidt mere praktiske:
Pris ugens program: 6.400,00

Inkl. i prisen:
• Ugens tilrettelagte Program
• Lydoptagelse af alle fælles kanaliseringer og guidede meditationer
• Entré til fælles besøg i kirker, museum m.m.
• Transport ved fælles udflugter.

Eksl. i prisen:
• Flybillet og transport fra Rom til Assisi
• Overnatning
• Al mad og drikke
• Alle forsikringer

Du arrangerer, booker og betaler selv dit ophold i Assisi, din flybillet samt transporten fra Lufthavnen samt al forplejning. Priserne varierer, men et hotelophold kan fås fra ca. kr. 1600,- /uge og flybillet fra ca. 1800,- t/r + ca 250,- t/r Rom-Assisi. Du får fuldstændig praktisk vejledning og information om rejserute mm. ved tilmelding. Kontakt os, så hjælper vi med det hele. Du bliver desuden tilknyttet en fælles facebookgruppe ( frivilligt), hvor du kan se og udveksle hvad de andre i gruppen har valgt og besluttet. Der er masser af hoteller mm – vi ved om flere der tidligere har boet lige udenfor bymuren hos de svneske søstre – se mere her http://www.brigidine.org/en-EN/GalleriaAssisi.aspx. Vi kommer altid til at mødes inde i Assisi centrum ca hver dag.

Indbetaling sker til Danske Bank, reg. nr. 4845 konto 4530017605 eller på MobilePay 38723 (Husk navn, hvilket kursus). Ved tilmelding betales kr. 2.500,-. Restbeløbet på 3.900,- betales senest 6 uger før afrejse. Restbeløbet kan evt. betales over flere rater inden afgang ved nærmere aftale.

Afbestillingsbetingelser:

Ved afmelding indtil 6 uger før programstart tilbagebetales hele kursusbetaling minus depositum.

Ved afmelding mindre end 6 uger før programstart refunderes 50 % af kursusbetaling.

Ved afmelding mindre end 2 uger før programstart refunderes 0% af kursusbeløbet.

Rejsegarantifonden:Kursus, transport og indkvartering mm. købes separat og rejsen er således ikke omfattet af Rejsegarantifondens dækning, som sikrer mod konkurs . Når du køber flybillet, så husk at tilkøbe konkursforsikring (ca. 20,00 kr. alt efter selskab eller igennem egen rejseforsikring).

Du er hjertelig velkommen til at ringe og høre nærmere på tlf. 26840434/22788698 eller skriv en mail til mail@dengyldnesol.dk

Vi glæder os til at dele denne fantastiske energi med dig.  Vi er sikre på at du bliver ligeså berørt og løftet af energien som vi er blevet.

Ilse Johannesen og Johanna Shanti Åberg

Ilse Johannesen  Johanna

Læs evt også om rejsen til Moder Maria-energien i Frankrig her  eller Profetiernes Rejse i Grækenlands Jerusalem her