Udtalelser fra klienter og tidligere elever på uddannelser, kurser og sessioner:

 

– Kære Ilse. Tusinde tak for et fantastisk opløftende, grænseoverskridende og inspirerende kusus:)) Det har i den grad været en katalysator, der for alvor har sat gang i den spirituelle udvikling jeg efterlyste, da jeg kontaktede dig første gang tilbage i december 2011:))

I de forløbne 9 mdr., der er gået siden da, har jeg gennemgået en gennemgribende transformation og oplever nu, endelig!, at have opnået den kontakt med spirit, som jeg længtes efter:)) Tak for din kærlige hjælp og støtte gennem hele forløbet:) Du har været en vidunderlig fødselshjælper:)))

Lots of love and light

Anni som afsluttede  kanaliseringsuddannelsen

 


 

– Uddannelsen hjalp mig til at finde “hjem” til mig selv. Den har hjulpet mig til at få fokus i mit liv og jeg ved hvor jeg spørger, når jeg har brug for hjælp, støtte og vejledning. Guiderne står klar. Nu ved jeg at jeg ikke er alene. Nu står jeg klar til at vandre ud og “erobre” mit liv. Nyde mit liv. Jeg skaber mit liv nu!

Jannet som afsluttede kanaliseringsuddannelsen

 


 

– Kære Ulrika og Ilse

Jeg har længe gerne villet skrive til jer og takke jer for indsatsen. Siden I var her er vi blomstret op og selvom jeg intet har fortalt familien om jeres besøg har de alle sagt at her er blevet meget rarere at være.

Jeg selv har endelig slået rødder i huset, og jeg elsker at være her. Og har især fundet den ro og hvile som var så tiltrængt. I entreen hænger nu ordene ” Ankommet, velkommen, modtaget” – for det er sådan det føles.

Tak! Bliv endelig ved med at gøre det I gør så godt 😉

 

Udtalelse fra efter husrenselse

 


 

– Kære Ilse

Jeg har flere gange fået indtalt en personlig meditations cd af dig og jeg sidder her og tænker på den store glæde og inspiration jeg får, hver gang jeg hører min meditations cd.

Hvordan kan det bedst komme til udtryk, hvor stor en gave jeg føler det er, at lytte til din meget behagelige og rolige stemme, som tager mig med ud på en fantastisk og meget vedkommende rejse.

Hvis jeg kun måtte købe en ting til min personlige udvikling, så ville det være en personligmeditations cd fra dig, ingen tvivl om det..

Hvis jeg havde mange penge ville jeg helt sikkert give alle jeg kender, en personlig meditations cd, fordi jeg selv har så meget glæde af mine personlige meditations cd´er.

Så tak.. kære Ilse, for mange dejlige og vidunderlige timer i meditationens kærlige favn…

 

– modtager af personlig skræddersyet meditationscd

 


 

– Jeg har igennem længere tid modtaget Klangmassage hos Ulrika og det kan varmt anbefales. Jeg har oplevet en fantastisk balance, centrering og en indre ro, når jeg har fået Klangmassage. Jeg er meget glad for at få beskeder fra mestre eller engle, så jeg beder ofte om den ”pakke” som indbefatter beskeder. De beskeder jeg har modtaget har været særdeles konkrete og meget brugbare. Jeg vil hermed give Ulrika min allerbedste anbefalinger, hun er en utrolig dygtig behandler, et dejligt, positivt og givende menneske, så jeg er virkelig i de bedste hænder.

De kærligste hilsner fra Pialiv Petersen, der har fået klangmassage

 


 

– Dette har været et fantastisk forløb for mig i min spirituelle udvikling, det har ændret mig som person og givet mig styrke og tro på mig selv. Kanaliseringsuddannelsen har givet mig et løft som person og skubbet mig ud af min komfortzone med en masse gode praktiske øvelser. Det har beriget mig og jeg er dybt taknemmelig. Ilse er en fantastisk lærer, som har givet mig en viden omkring kanalisering og hjulpet mig med at skabe et samarbejde med energier fra en anden bevidsthedstilstand, som har løftet mig i min energi. Og derved givet mig troen på at jeg kan berige andre mennesker og løfte dem i deres energi

Mette som afsluttede kanaliseringsuddannelsen

 


 

– Jeg elsker den måde Ilse formidler kanaliseringerne på, det er meget levende og dejligt.

Udtalelse fra aftenarrangment  Den Ny Tid 21.12.12

 


 

-Jeg har fået meget ud af kurset. Det var været et godt og lærerigt kursus. Jeg synes bestemt ikke det har været nemt, men alligevel nemmere end jeg troede. Da jeg valgte at tage kurset var jeg overbevist om at jeg ikke kunne få den kontakt, men har ønsket det og håbede at det ville lykkes og det gjorde det så. :o)

Og det bliver da også nemmere for hver gang, så det er klart at jeg vil fortsætte med denne kontakt. Under alle omstændigheder så synes jeg selv, at de svar jeg får, kan bruges i min dagligdag og det er jo det vigtigste.

Kursist i netkurset Sjæls- og vejleder kontakt

 


 

– Kurset giver en virkelig professionel grund at stå på. Etik, moral og professionalisme står i højsædet hos Ilse.

Kurset er ikke et lille hyggeligt fritidsprojekt – det er et halvt års fuldtidsarbejde med selvudvikling som 1. prioritet.

Charlotte som afsluttede Kanaliseringsuddannelsen

 


 

– At tage kanaliseringsuddannelsen har været et af de skridt i mit liv (på nuværende tidspunkt) der har fyldt mest og rykket utrolig meget i mig. Ilse underviser med en varme og rummelighed og samtidig bestemthed, der gør at man frit kan udfolde sig.. eller lade være, er det , det man ønsker. Jeg har selv arbejdet, selv valgt det og selv flyttet mig, men jeg erkender ( og tillægger stor værdi) Ilses hjælpende hånd og støtte. For det Ilse, vil jeg meget gerne sige dig et stort TAK!! Den tid på kanaliseringsskolen har værtet nogle af de mest berigende måneder i mit nuværende liv!!! Mærker eller fornemmer man at kanalisering kunne være interessant og vi lman springe rammer vil jeg til enhver tid anbefale kanaliseringsuddannelsen!

Mette som afsluttede Kanaliseringsuddannelsen

 


 

– Kanalisering er fantastisk – på én måde så ubegribeligt – og så alligevel så virkeligt!

Pia som afsluttede Kanaliseringsuddannelsen for clairvoyante

 


 

– Overbygnings uddannelsen til kanalisering er det bedste, jeg hidtil har gjort for mig selv indenfor mit fag: clairvoyance & healing & medium ship. Jeg har gennem årerne deltaget i talrige efteruddannelser og kurser for at få udvidet mine horisonter og få sparring til mit daglige virke. Ilse formår at komme meget langt rundt om emnerne på en konkret og vedkommende måde i løbet af kort tid.

Blandingen af teori og praksis fører en igennem mange forskellige metoder, samtidig med man lærer at finde og gøre noget ved sine egne faldgrupper. Undervisningen foregår i en meget støttende og positiv atmosfære, så man ”tør” mere og mere og derved får det maksimale ud af uddannelsen. Det ris, man undervejs modtager, føles meget sandt og bliver fremført på en måde, så man ikke går i forsvars position af det, men tværtimod får mod på at gøre det endnu bedre.

Den store erfaring og kompetence, der ligger bag undervisningen, bliver der gavmildt delt ud af under hele forløbet. Spørgsmål undervejs bliver samlet op, mens de endnu føles relevante for en. Den personlige sparring, der følger hele forløbet gør, at man kommer ind i et selvudviklings forløb, der er en stor sidegevinst. Jeg kunne godt tænke mig at starte forfra bare for at øve endnu mere under Ilses vinger.

Tak for en stor oplevelse.

Zaenia som afsluttede Kanaliseringsuddannelsen for clairvoyante

 


 

– Prøv selv – næsten alle har evnerne til clairvoyance, til at hjælpe, til at få kontakt med de kære afdøde slægtninge. Ilse Johannesen er en dygtig lærer der igennem flere år har levet med den åndelige verden som en naturlig del af livet. Hun kan hjælpe DIG med at åbne op for dine slumrende evner, finde helt nye sider frem i dig selv, som du kan bruge næsten uanset hvilket erhverv og privatliv du har valgt. Tag på en rejse der bare fortsætter og fortsætter…. God tur!

Tenna som afsluttede claivoyanceuddannelsen

 


 

– Stor integritet, professionalisme og fokus på den enkelte. Læreren var MEGET professionel og der var plads til hver enkelt kursist. Det var alle pengene værd og mere til!!

Dorthe som afsluttede Kanaliseringsuddannelsen

 


 

– Uanset om jeg i fremtiden vil bruge kanalisering professionelt eller ej, har uddannelsen betydet meget for mig. Den har styrket min tro på mig selv, og har bragt den åndelige verden helt tæt på mig. Så tæt tæt, at jeg nu opfatter mig selv helt forbundet med denne verden altid. jeg føler mig åndeligt og sjæleligt beriget.

Jeg har mærket mig selv, min egen engergi. Jeg har mærket nogle af universets forskellige energier. jeg har grint og grædt. Jeg har følt mig elsket. Jeg har følt mig fortabt og fortvivlet, men jeg har også fundet tilbage til min indre styrke i mig selv.

Rosa som afsluttede Kanaliseringsuddannelsen

 


 

– Gi slip…. og lad dig forføre ud på denne rejse til det klare land fuld af skygger, skyer, sole, stjerner, tårer, smil, lethed og nye muligheder

Elisabeth som afsluttede claivoyanceuddannelsen

 


 

– Jeg har oplevet uddannelsen som clairvoyant vejleder på Kanaliseringsskolen utrolig positivt på mange måder. Både som et kæmpe skub i min åndelige udvikling, men også som en stor hjælp og redskaber til min videre vej i livet både professionelt og privat.

Lizette som afsluttede Claivoyanceuddannelsen

 


 

– Et intenst forløb med op – og nedture. Man kommer igennem som et stærkere menneske med et klart lys.

Stine som afsluttede kanaliseringsuddannelsen

 


 

– Dette har været det helt rigtige for mig. Efter at have ventet på at komme i gang med en clairvoyanceuddannelse, er jeg glad og taknemmelig over, at jeg har taget den hos Ilse. Både den høje faglighed og den uhøjtidelige og jordnære stemning er guld værd. Det har været godt og sjovt og super lærerigt.

Pia som afsluttede Claivoyanceuddannelsen